Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Hoge waardering van bezoekers FFP Congres 2019

Op voorstel van Oostdam & Partners organiseerde de vereniging FFP in 2011 voor het eerst een grote bijeenkomst voor haar leden. Acht edities verder is het FFP Congres uitgegroeid tot hét jaarevent voor financiële planners in Nederland. En nog steeds mogen wij FFP bijstaan in de organisatie van dit evenement.

Op donderdag 10 oktober 2019 kwamen bijna duizend financiële planners naar het NBC in Nieuwegein. De dag werd voor een volle zaal geopend door Mathijs Bouman, een van Nederlands bekendste financieel-economische commentatoren.

In de middag verraste predikant en ondernemer Ruben van Zwieten met de taal van verbeelding. In meer dan 20 expertmeetings konden financiële planners zich verder verdiepen in onderwerpen als estate planning, klantbeloften, (duurzaam) beleggen, fintech en andere (fiscale) actualiteiten.
Op een bruisend informatieplein kon FFP de banden met haar leden verder aanhalen en zorgden een dertigtal congrespartners voor een prettige omgeving om te netwerken.

Oostdam & Partners was onder meer verantwoordelijk voor de programmering (onderwerpen en sprekers), locatiemanagement (zalen, catering), registratie (deelnemers, PE-punten), sponsorwerving en congrescommunicatie. Via een app hebben we de bezoekers na afloop gevraagd het congres te beoordelen. Zij waardeerden het negende FFP Congres met een 8+. Zo’n rapportcijfer geeft aan dat de combinatie van hoogwaardige vakinhoud met uitgebreide netwerkmogelijkheden in een aangename ambiance nog altijd heel succesvol is.

Zie voor meer impressies de website www.ffpcongres.nl.