Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

‘Omarm fintech in toekomst financiële planning’

Circa duizend deelnemers en dertig congrespartners zorgden op 6 oktober voor een bijzondere jubileumeditie van het FFP Congres.

Onder het pakkende motto ‘Omhels de toekomst’ stond de FFP stil bij 20 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland, maar was er nog meer aandacht voor technologie in de financiële wereld. Fintech biedt volgens gastheer FFP veel mogelijkheden aan financieel planners en consumenten. Merel van Vroonhoven, bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), onderstreepte dat belang. “Consumenten kunnen zo sneller een helder inzicht krijgen in hun financiële situatie, zodat ze tijdig, bijvoorbeeld samen met een financieel planner, de juiste keuzes kunnen maken.”

Het programma bestond verder uit 21 Expert Meetings, 16 Breakout-sessies en een presentatie door tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki. Tussendoor werd Geert Reyners uitgeroepen tot FFP-Financieel planner van het Jaar 2016. Het congresmanagement was voor de zesde maal in handen van Oostdam & Partners. In die periode is het FFP Congres gegroeid van iets meer dan 200 naar 1.000 bezoekers.