Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Adviseurs kijken graag naar SEH College Tour

De SEH College Tour realiseert ook in haar derde jaargang mooie kijkcijfers. Gemiddeld kijken circa 300 Erkend Financieel Adviseurs live naar een uitzending. Nog eens 500 adviseurs kijken de uitzendingen ‘on demand’ terug.


De SEH College Tour is in 2020, het eerste jaar van de coronapandemie, ontwikkeld door Oostdam & Partners, in samenwerking met SEH. Het is een online alternatief voor fysieke bijeenkomsten. Een reeks live uitzendingen over relevante, vakinhoudelijke onderwerpen en actuele marktontwikkelingen. Daarmee kunnen Erkend Financieel Adviseurs (aangesloten bij SEH) up-to-date blijven.


Keurmerkorganisatie SEH blijft via de College Tour goed zichtbaar en van meerwaarde voor de aangesloten adviseurs. Zij kunnen op hun beurt op efficiënte wijze PE-punten behalen, die noodzakelijk zijn voor het behoud van het keurmerk.


Live vanuit studio
De sessies worden live uitgezonden vanuit óf een studio in Amsterdam (WaltWonderSchmidt) óf een studio in Utrecht (AVEX). Vaste presentator is Henri Drost. Hij ontvangt elke uitzending één expert aan een presentatietafel óf meerdere gasten tegelijk aan de talkshowtafel. De deelnemende adviseurs kunnen live vragen stellen aan de gast(en). Adviseurs waarderen de uitzendingen met (gemiddeld) een 8,7.


Van concept tot uitvoering
Oostdam & Partners is niet alleen bedenker van het concept maar tevens verantwoordelijk voor het samenstellen van een afwisselend en inhoudelijk programma, de communicatie naar adviseurs en de presentatie en regie van de uitzendingen.


In 2022 zijn in totaal tien live-uitzendingen gemaakt. Het volledige programma is te vinden op de speciale website van de SEH College Tour.