Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Bijzondere gesprekken met Financieel Planners van het Jaar

In 2021 viert FFP 25 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland. Tegen die achtergrond zijn we op bezoek gegaan bij zes dragers van de eretitel ‘Financieel Planner van het Jaar’. Zes bijzondere video-portretten zijn daar het fraaie resultaat van.

Met de wisseltrofee van ‘Financieel Planner van het Jaar’ in onze bagage  maakten we een rondgang langs voormalige winnaars:
•    Bob Buwalda
•    Geert Reyners
•    Iris Brik
•    William van der Maas
•    Greet Vernooij
•    Fleur Kroonbergs

Bekijk de videocompilatie:

 

6 unieke locaties
Voor de eerste video togen de cameraploeg en interviewer Henri Drost naar Joure. Ze maakten er een prachtig portret met de 75-jarige Bob Buwalda.Daarna volgde een thuiswedstrijd in Bottendaal. In deze Nijmeegse studentenwijk staat niet alleen het kantoor van Oostdam & Partners maar huist ook Geert Reyners, planner van het jaar in zowel 2004 als 2016. Geert legt onder meer het verschil uit tussen kennis en wijsheid.

Later volgden opnames in de randstad. Zo koos Iris Brik als locatie voor het Depot van Boijmans van Beuningen als achtergrond van haar video. Langs de Nieuwe Waterweg, de entree naar de Rotterdamse haven, kwamen we tot prachtige beelden en een al even mooi gesprek met William van der Maas. In haar tuin in het Westland vertelde Fleur Kroonbergs met gepaste trots over de verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2019, het jaar dat zij de titel in de wacht sleepte. En Greet Vernooij ontving ons in Nederhorst Den Berg waar ze vol enthousiasme haar visie gaf op het beroep. 

Voor de opnames en montage werkte Oostdam & Partners nauw samen met Count Media. 

Meer over film en video