Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

In actie voor meer bomen!

 

FFP viert dit jaar 25 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland. In dit jubileumjaar wil de keurmerkorganisatie aandacht besteden aan en investeren in een gezonde toekomst. Immers, financiële gezondheid verliest z’n waarde als de omgeving waarin we leven niet gezond is. Daarom zamelt FFP nu geld in voor een heus FFP-bos. 

Congres in teken van bomen
De start van de actie was alvast succesvol: binnen enkele dagen was al bijna 10% van het streefbedrag van 25.000 euro ingezameld. De actie sluit in december tijdens het FFP Congres, waarvan de organisatie tevens in handen ligt van Oostdam & Partners. Onder de titel ‘Bomen over de toekomst’ wordt die dag op verschillende manieren aan de bomenactie gerefereerd en hopen we de inzamelingsactie een extra boost te geven.

Doe mee!
We roepen iedereen op om een steentje bij te dragen. Doneren werkt heel eenvoudig: je geeft aan hoeveel je wilt bijdragen en betaalt via iDeal. Eén boom kost € 5,75, dus voor € 143,75 help je al 25 bomen planten! Ga naar de crowdfundpagina en doneer een bedrag naar keuze.