Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Chantal van Oijen nieuw gezicht projectmanagement Oostdam & Partners

Op 1 november treedt Chantal van Oijen (28) in dienst bij Oostdam & Partners als projectmanager Events & Communicatie. Zij volgt in die functie Laura Lemmens op. Na 11 jaar Oostdam & Partners begint Laura aan een nieuwe uitdaging bij RGN Brand Identity Services in Almelo. 

Een deel van het portfolio van Oostdam & Partners bestaat uit de organisatie van events. Binnen de financiële sector varieert dat van kleinschalige bijeenkomsten tot grote congressen. In 2018 betrof dit onder meer het SEH Lustrumcongres op Nationaal sportcentrum Papendal en recent het door bijna 1100 mensen bezochte FFP Congres in het NBC (Nieuwegein). “Onze opdrachtgevers zijn van ons een hoog serviceniveau gewend”, zegt Paul Oostdam. “Wij verwachten dat met de komst van Chantal te continueren: professioneel, snel én persoonlijk!”

Chantal heeft de afgelopen jaren veel praktijkervaring op het terrein van eventorganisatie opgedaan, volgend op haar studie Eventmanagement aan de NHTV in Breda. “Met veel enthousiasme begin ik aan dit nieuwe avontuur. Het niveau van dienstverlening bij Oostdam & Partners is hoog. Het gaat om de kleinste details. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega's mijn steentje bij te dragen.”

Chantal van Oijen is vanaf 1 november bereikbaar via haar mailadres chantal@oostdam-partners.nl of mobiel: 06-52 25 68 33.