Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Een pocket vol adviestips

Circa 7.500 adviseurs hebben eind februari de SEH Adviespocket 2022 ontvangen. In een handzaam formaat treffen deze adviseurs een overzicht aan van de meest actuele en relevante thema’s voor de (hypotheek)adviespraktijk.

Verdeeld over vijf hoofdstukken geven vakexperts kort en bondig uitleg bij een veertigtal onderwerpen. In de toelichting zijn veel praktijkvoorbeelden verwerkt. De onderwerpen lopen uiteen van acceptatieregels rond hypotheken en belangrijke (fiscale) regelgeving tot relevante kerncijfers en belangrijke inkomensrisico’s voor klanten. Dit jaar is één van de hoofdstukken volledig gewijd aan het onderwerp ‘duurzaamheid’ in relatie tot wonen.

De eindredactie van de SEH Adviespocket 2022 lag in handen van Oostdam & Partners. Aanvullend hebben we het complete productieproces begeleid, in nauwe samenwerking met de auteurs en externe specialisten op het gebied van vormgeving, druk en verspreiding.

De SEH Adviespocket is gelijktijdig verspreid met de eerste editie van SEH-magazine Erkend in 2022. Daarvan staan er nog vier op het programma dit jaar. Marktpartijen kunnen daarin een of meer advertenties plaatsen. Ook daarvoor kunnen ze terecht bij Oostdam & Partners.