Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Henri Drost dagvoorzitter Kickoffdagen DAK

Vernieuwen en versnellen tijdens de Kickoffdagen van coöperatie DAK. Als branchekenner en gespreksleider begeleidde Henri Drost de drukbezochte relatie-events van DAK. 

Het team van DAK presenteerde tijdens de DAK Kickoffdagen een reeks vernieuwingen en verbeteringen. Namens DAK betraden zeven sprekers het podium. Zij praatten de volle zalen in korte presentaties onder meer bij over de nieuwe front- en midoffice van DAK, het extranet WijzijnDAK.nl, een efficiënter traject voor schadeafhandeling, het nieuwe productassortiment  en de conversie van oud naar nieuw. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos sloot de middag flitsend af met een heel ander, boeiend verhaal binnen het thema ‘vernieuwen en versnellen’.

Namens Oostdam & Partners fungeerde Henri Drost als dagvoorzitter van de DAK Kickoffdagen. Op luchtige en toegankelijke wijze én met kennis van zaken praatte hij de diverse programmaonderdelen vlot aan elkaar.

Organiseer je een meeting voor relaties. En wil je een onafhankelijk dagvoorzitter en/of journalistiek commentator? Iemand die opent, verbindt en kritisch doorvraagt met kennis van de branche? Dan ben je bij Henri aan het juiste adres.