Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

‘Live vanuit de studio in Hilversum’

In november is Tom Oude Avenhuis verkozen tot Financieel Planner van het Jaar 2023. Dat gebeurde tijdens een live-uitzending vanuit het instituut Beeld & Geluid in Hilversum. Mede geregisseerd door én gepresenteerd door Oostdam & Partners en fraai in beeld gebracht door Webinars.nu.

Aan de finale ging een presentatie en interview vooraf met Edin Mujagić, de hoofdeconoom van OHV Vermogensbeheer. Hij gaf een college over inflatie. Dat deed hij ten overstaan van een handjevol aanwezigen in de zaal maar vooral honderden financiële planners die de uitzending online volgden.

Talkshowtafel 
Vervolgens ging FFP-directeur Mark Dukers in gesprek met presentator Henri Drost. Hij praatte de FFP-leden bij over ontwikkelingen op het gebied van vakbekwaamheid en marketing, zoals een nieuwe huisstijl, website en app.
Met juryvoorzitter Conny Weber aan de talkshowtafel werd de finale van de verkiezing ingezet. Paulien Koopman, de ‘regerend’ Financieel Planner van het Jaar, mocht de trofee voor het eerst sinds 2017 overhandigen aan een mannelijke winnaar. Tom Oude Avenhuis (Almelo) bleef mede-finalisten Jeroen Zuurhuis (Zandvoort) en Ron Daniëls (Neeritter) nipt voor.

Van concept tot uitvoering
Oostdam & Partners is bedenker van dit finaleconcept voor de verkiezing van de Financieel Planner van het Jaar. In samenwerking met FFP en Webinars.nu zijn we tevens (mede) verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma, de presentatie en de regie van de uitzending.