Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Nederlandse Vereniging van Inkomensadviseurs (NVIA) besteedt secretariaat uit

Het secretariaat van de NVIA, de Nederlandse Vereniging van Inkomensadviseurs, ligt per 1 februari 2017 in handen van bureau Oostdam & Partners uit Nijmegen. Het betreft de secretariële werkzaamheden van zowel de Stichting Certificering NVIA als van de vereniging.

De NVIA, in 2015 opgericht, is de beroepsvereniging voor actieve professionals, werkzaam op het gebied van inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en sociale zekerheid. De NVIA richt zich op belangenbehartiging, kennis delen, opleiden, competentieontwikkeling en het openstellen van een netwerk voor inkomensprofessionals.

Bestuurslid Leon van Maaren over de uitbesteding: “NVIA was tot op heden een vereniging van hardwerkende vrijwilligers. Met die inspanningen zijn we erin geslaagd om in relatief korte tijd een uitstekende uitgangspositie te verwerven op de dynamische markt van inkomensadvies. Om door te groeien naar een volgende fase (groei aantal leden, aanscherpen beroepsprofiel, vaststellen beroepskwalificaties, dé gesprekspartner zijn van relevante stakeholders) zal de organisatie moeten professionaliseren. Het bestuur is ervan overtuigd dat Oostdam & Partners bij uitstek de partner is om NVIA hierin te ondersteunen. Zij beschikken over alle benodigde competenties op het gebied van secretariële ondersteuning, communicatie, eventmanagement en compliance. En ook belangrijk: ze ‘snappen’ de markt.”

Paul Oostdam, directeur van Oostdam & Partners, is blij met de komst van NVIA. “NVIA is een jonge en ambitieuze beroepsorganisatie met veel potentie. Er is een mooie kansrijke adviesmarkt voor professionals die zich willen onderscheiden als adviseur en regisseur van inkomensverzekeringen. We helpen NVIA graag haar ambities waar te maken. Met veel plezier bedienen wij al beroeps- en keurmerkorganisaties als de FFP (financieel planners), SEH (Erkend Financieel Adviseurs), RFEA (financieel echtscheidingsadviseurs) en NOPD (pensioenadviseurs). De NVIA (inkomensadviseurs) is een waardevolle aanvulling op onze klantenportefeuille.”