Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Nieuw: de zorgplichtquiz!

Veel financiële dienstverleners dreigen vast te lopen in zorgplicht. De zorgplichtquiz laat mensen echter met een andere bril naar compliance kijken. Een ideaal instrument voor een bruisende bijeenkomst met adviseurs, managers of bankiers.

De zorgplicht-quiz is ontwikkeld door Oostdam & Partners. Het is een online vraag- en antwoordspel met maximale participatie van deelnemers. Quizmaster Silvia Janssen is econoom en compliance-expert. Ze zet door haar gedreven leiding  een zaal in beweging. Interactie is gegarandeerd!

Silvia neemt met de quizdeelnemers de zorgplichtthema’s voor de komende tijd door. Ze laat deelnemers begrijpen en doorvoelen wat de samenleving van de financiële sector verwacht. Of het nu om fintech gaat of om klantbelang centraal. Met de quiz geeft Silvia duiding aan de thema’s en spreekt zij deelnemers aan op eigen houding en intenties.

Onmogelijk om bankiers door een roze bril te laten kijken? Nee hoor! Onlangs speelde Silvia de zorgplichtquiz nog met bankiersrelaties van Topicus Finance. Dat gaf aanleiding tot veel reflectie op hoe je zorgplicht in de praktijk beter neerzet. De quizdeelnemer waardeerden de sessie met een 8+!

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken voor jou een quiz op maat!