Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

SEH KennisWeken: webinars-next-level

SEH houdt dit najaar de SEH KennisWeken: een reeks uitzendingen over onderwerpen die hypotheekadviseurs dagelijks in hun praktijk tegenkomen. De sessies werden met een professionele cameraploeg opgenomen in het Singer-theater in Laren. Met Oostdam & Partners als conceptontwikkelaar, regisseur en uitvoerder.

Door corona zijn veel fysieke bijeenkomsten in 2020 geannuleerd of op beperkte schaal doorgegaan. Zo ook trainingen voor vakkennis en adviesvaardigheden. Adviseurs kunnen daardoor amper het benodigde aantal studie-uren halen voor hun permanente educatie. Daar bieden de SEH KennisWeken een oplossing voor.

Erkend Financieel Adviseurs kunnen zich zo online – vanuit hun eigen stoel, op tijden die hen het beste schikken – vakinhoudelijk laten bijspijkeren en zo PE-punten behalen. Deskundige sprekers geven een presentatie, die in twee keer een kwartier wordt uitgezonden. Via de app Yellenge kunnen adviseurs tijdens de uitzending vragen stellen, die de expert direct aansluitend op de sessie live beantwoordt. De strak gemonteerde uitzendingen krijgen daarmee een interactief en live-element.

Tijdens de SEH KennisWeken zijn in totaal 22 uitzendingen te volgen via de website www.sehkennisweken.nl. Bekijk de ‘sneak preview-video’.

In aanloop naar de SEH KennisWeken maakte Oostdam & Partners voor SEH ook een speciaal digitaal magazine.