Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

SEH Lentecongres 2019: No time to waste!

Op de eerste lentedag van 2019 vond het SEH Lentecongres 2019 plaats. Het congresthema ‘No time to waste!’ appelleerde aan twee belangrijke ontwikkelingen: energiezuinig wonen en de door technologie gevoede efficiencyslag in het adviesproces.

Voor het vijfde jaar op rij mocht Oostdam & Partners de organisatie van het SEH-congres voor haar rekening nemen. Meer dan duizend bezoekers vonden de weg naar het NBC in Nieuwegein. Hun waardering voor het SEH Lentecongres: een 8,2!

In 2015 moesten we ons nog tevreden stellen met 470 congresdeelnemers. Sindsdien is dat aantal gestaag gegroeid. Op 20 maart 2019 mocht het SEH-congres zich dus verheugen in 1020 bezoekers. Het is heel mooi om te mogen constateren dat de waardering voor het evenement daar niet onder leidt. Sterker nog, die klimt de laatste jaren ook omhoog, naar nu dus een 8,2!

Een sterk programma, een strakke organisatie en relevante congrescommunicatie zijn de sleutels tot het succes. Meest in het oog springende spreker was dit keer Guido Weijers. De topcabaretier sloot het SEH Lentecongres 2019 af met een Masterclass Geluk.

Niet onbelangrijk is dat de congrespartners het event al evenzeer waarderen als de bezoekers. Met mooie stands en inhoudelijke bijdragen bepalen zij mede het succes. Van de partners typeert 95% deelname aan het SEH Lentecongres als 'goed' tot 'uitstekend'.

Bekijk hier de fotoreportage!