Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Silvia Janssen verlaat Oostdam & Partners

Silvia Janssen heeft per 1 januari 2018 afscheid genomen van Oostdam & Partners. De econoom en complianceprofessional blijft vanuit haar nieuwe bedrijf Onkar Compliance wel nauw met ons samenwerken.

Silvia (43) werkte sinds 2009 voor Oostdam & Partners. Ze werd in 2011 mede-aandeelhouder van het adviesbureau in Nijmegen, dat is gespecialiseerd in strategie, communicatie en eventmanagement binnen de financiële dienstverlening.

“Met het loslaten van de organisatie ontstaat er ruimte voor iets nieuws”, zo licht Silvia haar vertrek bij Oostdam & Partners toe. En dat past goed in de nieuwe plannen die zij heeft om de sector bewust te maken van wat anders kan. “Mijn hart wil vrij zijn om deze nieuwe ideeën tot wasdom te laten komen.”

Aanvullen
Tussen beide partijen blijft een actieve samenwerking bestaan. “Onze diensten vullen elkaar nog steeds aan”, zegt Paul Oostdam, die nu alleen de directie voert over het Nijmeegse bureau. “Denk bijvoorbeeld aan communicatie. Die moet niet alleen begrijpelijk en klantgericht zijn maar ook compliant.” Daartoe kan Oostdam & Partners ook in de toekomst terugvallen op de compliance- en branche-expertise van Silvia Janssen. “Dit geldt in meer of mindere mate ook voor onze (strategische) adviezen aan advieskantoren. Of bij het geven van ‘tegenspraak’, waarvan het belang door organisaties steeds meer wordt ingezien. Ook daar zijn er vaak compliance-invloeden.”

Silvia Janssen vult nog aan: “We kiezen nu bewust voor een andere vorm van samenwerking. Onze inschatting is dat die beter gedijt op projectbasis dan binnen een vast organisatieverband.”