Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Staande ovatie en zomers weer op Papendal

Na een plus van 25% in 2017 is het bezoekersaantal van het SEH-congres in 2018 verder opgelopen. Op de verfrissende congreslocatie Papendal genoten meer dan 800 Erkend Financieel Adviseurs (+15%) van een gevarieerd programma en fraai zomers weer.

Onbetwist hoogtepunt van het SEH Lustrumcongres was het optreden van paralympisch skiër Bibian Mentel. Haar bewogen levensverhaal leverde een staande ovatie (en kippenvel) op. Aansluitend reikte Bibian prijzen uit aan de beste teams die Pitch & Putt speelden in de bosrijke omgeving van nationaal sportcentrum Papendal.

Met het golfspel droegen de adviseurs bij aan een donatie aan Habitat for Humanity. De jubilerende SEH (20-jarig bestaan) doneert in totaal € 30.000 aan bouwprojecten van Habitat.

Duurzaam wonen
Het congresthema ‘Kom in beweging’ refereerde vooral aan de noodzaak om het element duurzaamheid structureel te gaan betrekken in financiële adviesgesprekken. Nationaal Energiecommissaris Ruud Koornstra maakte de aanwezigen daar in de ochtend op energieke en humoristische wijze warm voor.

Hoge waardering
Meer dan twintig Masterclasses en Partnercolleges completeerden het congresprogramma, naast de talloze stands van congrespartners. Bezoekers waarderen het SEH-congres met een 8,1. SEH-directeur Bart de Nie: “Bovendien beveelt 90% van de deelnemers een bezoek aan het evenement aan. Door goed in te haken op de actualiteit zien we het aantal Erkend adviseurs die het congres bezoeken ieder jaar toenemen.”

Sinds 2015 is Oostdam & Partners verantwoordelijk voor de congresorganisatie.