Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Tips voor de adviespraktijk

Een uitgave vol handige tips voor de adviespraktijk. Dat is de SEH Adviespocket 2020. Zo’n 7.500 Erkend Financieel Adviseurs ontvangen het boekje in handig pocketformaat.

De eindredactie van de SEH Adviespocket 2020 lag, net als een jaar eerder, in handen van Oostdam & Partners. Bovendien hebben we het complete productieproces begeleid. In samenwerking met de auteurs en externe specialisten op het gebied van vormgeving, druk en verspreiding zijn de gestelde deadlines gehaald, zoals het hoort.

Cijfers, regels en risico’s
Het resultaat? Een pocketuitgave waarin bijna 30 actuele en relevante thema’s voor de adviespraktijk bondig en overzichtelijk zijn samengevat. De onderwerpen zijn verdeeld in vijf hoofdstukken. Die variëren van regels rond de acceptatie van hypotheken tot relevante kerncijfers over bijvoorbeeld belastingen en voorzieningen binnen de sociale zekerheid. Verder is er aandacht voor alternatieve financieringsoplossingen (zoals SVN-regelingen en de familielening), belangrijke inkomensrisico’s en relevante regelgeving.