Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar 2016

Voor de vierde keer heeft de FFP, de beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners in Nederland, de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar georganiseerd. 

Oostdam & Partners is verantwoordelijk voor de projectorganisatie van deze prestigieuze titel. De verkiezing draagt bij aan de beroepstrots van de gecertificeerd financieel planner en zorgt voor veel positieve publiciteit in de vak-en landelijke media.

Alle 4000 leden van de FFP krijgen een uitgenodiging om deel te nemen. Het traject bestaat uit een online-vragenlijst, een ronde van klant-adviesgesprekken die worden beoordeeld door assessoren, het uitwerken van een financieel plan en een filmpresentatie. Uiteindelijk zijn drie finalisten overgebleven, waarna FFP-leden via een online stemsysteem op hun voorkeurskandidaat konden stemmen.

Tijdens het jaarlijkse FFP Congres is Geert Reyners uitgeroepen tot FFP-Financieel planner van het Jaar 2016. De vermogensmanager van Rabobank Rijk van Nijmegen bleef op basis van een gecombineerde jury- en FFP-ledenbeoordeling de finalisten Suzanne de Moor (More Advice, Noordwijk) en Jacco Los (Comminz, Zwijndrecht) voor.