Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Videoproductie en Beach BBQ voor OvFD

Ondergaande zon, Dolf Jansen en honderd gasten uit de financiële sector. Dat was de setting van de OvFD Beach BBQ. Gezamenlijk werd vooruitgeblikt op de toekomst van hypotheekadvies. Met twee vingers onder de kin en een glimlach. Want er mocht ook gelachen worden. Concept, communicatie en projectorganisatie waren in handen van O&P.

De Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) vertegenwoordigt met 600 leden zo’n 70% van de intermediaire markt. Ter gelegenheid van haar 12,5 jarig jubileum vond begin september in Barbarossa Beach te Scheveningen een informele Beach BBQ plaats. 

Dolf Jansen ging als host op een luchtige manier in gesprek met OvFD-voorzitter Christian Dijkhof. Vervolgens werd de documentaire ‘Vergezichten’ getoond waarin verschillende experts uit de hypotheekmarkt hun visie op de toekomst gaven. Oostdam & Partners wist daarvoor onder meer de AFM, De Hypotheker en Vereniging Eigen Huis te strikken. Daarna werd de grill aangestoken en konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje de zon in de zee zien zakken.