Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden een nieuw product/dienst lanceren onze naamsbekendheid vergroten

Volle zaal geniet van mooi SEH Lentecongres 2017

Met opnieuw een dikke plus van 25% in het bezoekersaantal was het SEH Lentecongres zeer succesvol. Ruim 700 Erkend adviseurs genoten van een gevarieerd programma.

Op 22 maart, een van de eerste mooie lentedagen van 2017, openden specialisten van Dukers & Baelemans het SEH Lentecongres met een sessie over de gevolgen van de Tweede Kamerverkiezingen voor financieel advies. Zo kregen daarbij ondersteuning van politiek expert Ferry Mingelen.

In de middaguren betrad NVM-voorman Ger Jaarsma het podium, gevolgd door een memorabele toespraak van Jan Terlouw. Gijs van Hooijdonk (De Hypotheker Breda) werd gekroond tot Erkend Financieel Adviseur 2017. Tussen deze bedrijven door konden de congresbezoekers 19 Masterclasses volgen, een twintigtal stands bezoeken, even kort flexwerken, twee theaters bezoeken en van een lunch en diner genieten.

Hoge waardering
Bezoekers waarderen het SEH congres de laatste jaren met een 8. SEH-directeur Bart de Nie: "Bovendien beveelt 80% van de deelnemers een bezoek aan het evenement aan. Door goed in te haken op de actualiteit zien we het aantal Erkend adviseurs die het congres bezoeken ieder jaar toenemen."

Sinds 2015 is Oostdam & Partners verantwoordelijk voor de congresorganisatie.